15/04-2024
5 typer ferier du kan tage på

5 typer ferier du kan tage på

Savner du idéer til ferier, du kan tage på, har vi her lavet et lille udvalg med idéer, som du frit kan stjæle fra. Der er mange måder at sætte disse ferier sammen på, og detaljerne lader vi naturligvis være helt op til dig.

Campingferie

Den første type ferie du kan tage på er en campingferie. Der er mange måder, du kan campere på. Du kan tage ud i en campingvogn, tage en Camp-Let med bag bilen, eller du kan tage afsted med et telt i bagagen.

Find den billigste grill, køb et par gode soveposer, og book dig ind på en dejlig campingplads. Så kommer du med garanti til at få en god oplevelse med at være på campingferie.

Charterferie

Hvis du ikke lige er til camping, kan du overveje at tage på en god daseferie i stedet for. Glem alt om billige madplaner, kontorarbejde og indkøb – tag håndklædet over armen, en god bog i hånden og bevæg dig så stille mod poolen eller stranden, hvor du kan nyde de næste mange timer i solen eller bølgerne.

Charterferier er virkelig noget for os danskere, og det er den perfekte måde at koble af fra hverdagen og komme helt ned i gear. Har du brug for det, er det bare med at booke din charterferie i dag.

Storbyferie

Elsker du at være i storbyen, er det jo oplagt at tage på en ægte storbyferie. Der er mange fede storbyer rundt omkring i verden, og bare her i Europa har vi virkelig mange fede byer, som du kan besøge nemt og hurtigt.

Flyturene til de mange europæiske hovedstæder er relativt korte, og på få timer kan du være i London, Paris, Madrid, Berlin eller hvor du nu gerne vil hen.

Backpacker ferie

Har du ikke det store budget, og har du ikke noget imod at sove på hostels og vandrehjem eller på en sofa hos en fremmed, kan du også vælge at tage en rygsæk med dig og drage på en ægte backpacker ferie.

Det er især noget, der hitter blandt unge mennesker, og de drager tit mod Østen for at opleve østens magi helt tæt på. Mange vælger især at tage til Thailand, blandt andet fordi det er så billigt at leve der, og fordi der tit er store eventyr forbundet med at være i det smukke land. Så køb dig en rygsæk og en enkeltbillet, hvis dette lyder som en ferie for dig.

Vandreferie

Sidst, men ikke mindst, kan du også snøre dine vandrestøvler og begive dig ud på en vandreferie. Det kan du både gøre her i landet eller i udlandet. Vi har mange lækre ruter i Danmark, som du kan prøve kræfter med, hvis du ikke gider at tage ud af landet.

Ellers kan du nemt finde mange gode bjerge og bakker, som du kan gå i, hvsi du bare flyver et par timer sydpå. Der er mange smukke naturoplevelser i vente for dig, hvis du begynder at vandre i det sydlige, eller nordlige for den sags skyld, Europa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.