17/07-2024

Greve Bibliotek

Greve Bibliotek
Greve Bibliotek

Greve Bibliotek er det perfekte sted for dig, hvis du elsker bøger, litteratur, inspiration eller bare har brug for et sted til at slappe af og nyde et afbræk i hverdagen.

Greve Bibliotek har et perfekt udvalg af tilbud og muligheder for både børn og voksne, og det er aldrig kedeligt at tage en tur forbi Greve Bibliotek. Så kig ind, hvis du endnu ikke har været der, eller hvis det bare er ved at være lang tid siden.

Optimale omgivelser for studerende

Biblioteket kan blandt andet tilbyde dig som studerende de perfekte rammer for at gå i dybden og fokusere, når du har allermest brug for det. Der er rigeligt med mulighed for at finde dig godt til rette og bare arbejde løs på din næste store aflevering eller at researche til din næste opgave.

Er du freelancer, kan du også gøre brug af Greve Bibliotek som en alternativ arbejdsplads, hvor du ikke skal betale noget for at få lov til at sidde at arbejde. Det kan være et godt alternativ, hvis du eksempelvis er vant til at sidde og arbejde fra caféer eller flyverpladser.

Få lektiehjælp

Har du brug for hjælp til dine lektier, har du også mulighed for at lægge vejen forbi lektiecaféen, hvor du kan få hjælp, uanset hvilket klassetrin du er på. Det er gratis og kræver ikke nogen tilmelding.

Hvis du selv har plads i dit skema, søger lektiecaféen altid frivillige, der kan være med til at hjælpe andre med deres lektier. Så har du lyst til at hjælpe børn og unge med at klare sig bedre i skolen, kan du selv melde dig som frivillig.

Få hjælp til IT og mobil

Flere gange om ugen er der også mulighed for at komme forbi it-caféen, hvor du kan få hjælp til alt det, der har noget med teknik at gøre.

Du kan eksempelvis få hjælp til at lære din nye smartphone at kende. Har du endnu ikke helt styr på at bruge en computer, kan du også få hjælp til det. Eller du kan lære, hvordan du bruger en tablet, selvom du aldrig har prøvet det før.

Du kan også blive sat ind i, hvordan du gør brug af hjemmesider som Borger, din netbank og Facebook, bare for at nævne nogle.

Masser af tilbud

Greve Bibliotek bugner generelt bare med tilbud, som du frit kan gøre brug af. Der er eksempelvis et escape room, som du kan prøve med dine familie, hvis I har lyst til at gøre noget sammen.

Biblioteket har også læsehunde, som dit barn kan læse højt for. Det er især en god måde for børn med læsevanskeligheder at øve sig i at læse.

Savner du at møde nye mennesker, kan du også vælge at dukke op og være med i strikkecaféen, der finder sted hver eneste torsdag. Her er der gratis te og kaffe, og du skal bare medbringe dit eget strikketøj.

Bestil din bog hjem online

Kan du ikke finde den bog, du gerne vil låne, på biblioteket, har du altid mulighed for at gå på nettet og hente den hjem fra et andet bibliotek. Det er nemt og hurtigt, og det er en rigtig god måde at få adgang til en masse bøger, som du ellers ikke kan finde på dit lokale bibliotek.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt den enkelte bog er at finde på Greve Bibliotek eller ej, kan du altid gå ind på deres hjemmeside og slå bogen op, hvor du derefter nemt kan se, om den er på hylderne, om den er udlånt, reserveret eller måske bare ikke er en del af bibliotekets udvalg af bøger.

Gratis WiFi og muligheder for print og kopi

Som bruger af Greve Bibliotek har du altid mulighed for at gøre brug af bibliotekets gratis internet, hvilket blandt andet er perfekt for dig, der har brug for internet til at studere, eller som bare gerne vil have mulighed for at surfe på nettet.

Der er ogs printere, kopimaskiner og scannere på biblioteket, som du har mulighed for at gøre brug af, hvis du har brug for det. Det er nemt og enkelt, og har du brug for hjælp, kan du altid bare tage fat i en af de ansatte på biblioteket.

Åbningstider

Herunder kan du se åbningstiderne for Greve Bibliotek.

Mandag
07-21 – Selvbetjening
10-19 – Med personale

Tirsdag
07-21 – Selvbetjening
10-19 – Med personale

Onsdag
07-21 – Selvbetjening
10-19 – Med personale

Torsdag
07-21 – Selvbetjening
10-19 – Med personale

Fredag
07-21 – Selvbetjening
10-18 – Med personale

Lørdag
07-17 – Selvbetjening
10-14 – Med personale

Søndag
07-17 – Selvbetjening