24/05-2024

Fars dags gave

Fars dags gave
Fars dags gave

Hvis du endnu ikke har fundet på den perfekte fars dags gave, har vi her sat os for at hjælpe dig med lidt inspiration, så du ikke skal troppe tomhændet op hos din far d. 5. juni.

Din far vil altid have en speciel plads i dit hjerte, og derfor har han også kun fortjent en rigtig god gave denne dag. Her finder du gaveidéer til både 50, 100 og 200 kroner.

Gaver til 50 kr

Specialøl

Har du 50 kroner at købe en god fars dags gave for, kan du eksempelvis vælge at lave ham en lille kurv med specialøl. Specialøl kan tit købes i supermarkederne for 10-20 kroner stykket, så det burde være muligt at lave ham en lille fin kurv med et par gode øl for 50 kroner.

Sokker

Du kan også vælge at gå den sikre vej og give ham et par nye sokker. En far kan altid bruge et par nye sokker, så hvis du ikke har mulighed eller lyst til at købe andet, er et par nye sokker altid et godt bud.

Kaffekopper

Er han glad for sin kaffe, og vil du gerne give ham noget med dit eget personlige præg på, kan du jo vælge at få lavet et par kaffekopper med noget unik tekste eller et billede på. Det behøver ikke at være dyrt at lave, og det kan være, han ender med at bruge kopperne i de næste mange år til at nyde sin kaffe af.

T-shirt

Det er også tit muligt at finde t-shirs til 50 kroner i tøjbutikkerne. Der er tit tilbud på t-shirts, og ofte kan du være heldig at finde dem for helt ned til 50 kroner pr. stk.

Solbriller

Da fars dag er midt på sommeren, kan du jo også glæde ham med et par nye solbriller. Der er tit mange butikker, der sælger solbriller for under 50 kroner, så det burde være mulig at finde et par lækre solbriller til din far for den pris.

Grilludstyr eller køkkenudstyr

Er din far glad for at lave mad i køkkenet eller ved grillen, kan du også købe ham noget nyt køkkenudstyr eller grilludstyr, han har brug for. Det kan være, der er noget specielt udstyr, han står og mangler, og så kan du jo glæde ham med det i fars dags gave.

Deodorant

En god gave for under 50 kroner kan også sagtens være en deodorant. Det er ofte muligt at finde mange forskellige mærker af deodoranter for under 50 kroner, og det kan jo være, du endda kan finde det mærke, han plejer at bruge. Det vil jo være perfekt.

Gaver til 100 kr

Vin

En af de mest populære gaver i fars dags gave må uden tvivl være vin. Og hvis du har 100 kroner at gøre godt med, burde det være muligt at finde i hvert fald en enkelt god flaske vin. Du kan også være heldig at finde et tilbud på to flasker til samlet 100 kroner.

Underbukser

I samme stil som sokkerne, kan du også vælge at købe et nyt sæt underbukser til ham. Det er i den kedelige afdeling, men hvis du ikke kan finde på andet, kan han altid bruge et par nye boksershorts i sin skuffe.

Slips

Er din far glad for at gå med slips, er det også muligt at købe sådan et nyt et til ham for 100 kroner. Der er mange tøjbutikker, der sælger slips til den pris, eller også kan du gå på nettet og finde slips til ham for 100 kroner eller derunder.

Handsker

Det er også muligt at købe et par lækre handsker til din far for 100 kroner. Du bestemmer selv, om det skal være et par læderhandsker, cykelhandsker, styrketræningshandsker eller hvilken form for handsker, han skal have. Der er masser af muligheder at vælge imellem, så find eventuelt et par handsker der passer til hans interesse.

Hat

Går din far med hat, det kan eksempelvis være sixpence eller en kasket, kan du også finde ham sådan en. Der er mange gode muligheder for at finde en ny kasket eller en ny sixpence for 100 kroner eller derunder. Så det er da værd at undersøge, hvis han går med hat.

Ølglas

For 100 kroner er det også muligt at finde ham et par nye lækre ølglas. Du kan endda være heldig at have råd til få lavet ham et ølglas med indgravering for 100 kroner. Så bestemmer du selv, hvad der skal stå på det.

Badeshorts

I takt med at det også er sommer, kan det også være, han har brug for et par nye badeshorts. Skal han snart på badeferie, eller bor han i et sommerhus tæt på stranden i løbet af sommeren, er det jo perfekt med et par badeshorts i fars dags gave.

Gaver til 200 kr

Whisky

Er din far glad for whisky, kan du jo se, om du ikke kan finde en rigtig god flaske whisky til ham for under 200 kroner. Det burde kunne lade sig gøre. Og ved du, han er glad for whisky, kan du ikke gå galt i byen med denne gave.

Cognac

Er han mere til cognac, er det også et rigtig godt bud på en god fars dags gave. For 200 kroner er det eksempelvis muligt at få en 35 cl Monnet VSOP, som ikke vil være et dårligt bud på en god cognac.

Rom

Sidst, men ikke mindst, kan du jo også købe en dejlig rom, hvis det mere er den type, din far er til. Det er eksempelvis muligt at finde flere 5 års og 7 års flasker til under 200 kroner. Så der er en hel række at vælge imellem.

Ølsmagning

For 200 kroner er det også muligt at give et gavekort til ølsmagning på en bar i nærheden. Gavekortet kan du nemt og hurtigt bestille online, og har din far aldrig prøvet at være til ølsmagning før, er det jo en oplagt gave at give ham, hvis han godt kan lide øl.

Cigar

Cigarer kan sagtens koste mange penge, så hvis din far godt kan lide at ryge cigarer, men bare ikke køber dem så tit på grund af prisen, er det måske på fars dag, at han skal have lov til at nyde sig en god cigar.

Fodboldbilletter

Du kan også invitere ham med ind og se fodbold. Er der en Superligakamp eller en landskamp inden for de næste par måneder, er det jo oplagt at give ham et par billetter til den kamp i fars dags gave. Er han glad for fodbold, kan du være sikker på, at han bliver glad for den gave.

Skjorte

Vil du hellere give ham noget tøj, kan du eksempelvis vælge at give ham en ny pæn skjorte. Der er flere herretøj forretninger, hvor det er muligt at finde en skjorte for 200 kroner eller derunder, især hvis du er heldig at komme forbi et udsalg.

Cardigan eller sweatshirt

Du kan også vælge at give ham en ny cardigan eller sweatshirt. Selvom fars dag er midt på sommeren, kan det jo sagtens blive køligt om aftenerne, og så kan det være rart at have en langærmet lækker trøje til lige at trække over sig.