18/06-2024

Pakkelegsgaver

Pakkelegsgaver
Pakkelegsgaver

Skal du være med til pakkeleg i år, er det måske en god idé allerede nu at begynde at tænke på, hvad du skal have med som dine pakkelegsgaver.

Du bestemmer selv, om det skal være mere i den sjove afdeling eller i den gode afdeling. Der er mange, der vælger at købe sjove og useriøse gaver, mens andre vælger at købe gode gaver, som du rent faktisk kan bruge til noget, hvis du er så heldig at vinde en af dem.

Masser af sjove pakkelegsgaver at vælge imellem

Hvis du har lyst til at gå ned af den vej med sjove pakkelegsgaver, er der et hav af muligheder, du kan vælge at gå med. Det er naturligvis subjektivt, om den ene eller anden pakkelegsgave er sjov eller ej, men så længe du synes, gaverne er sjove, er der jo ikke meget andet, du kan gøre.

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv at finde en masse sjove gaver til pakkeleg, kan du med fordel finde et stort udvalg af dem på nettet. Der er mange webshops, der sælger sjove gaver, som vil være perfekt til lige netop en pakkeleg.

Her har du vores bud på et par sjove pakkelegsgaver, du kan vælge at købe.

Paryk

Du kan købe en sjov paryk, som vedkommende eventuelt også kan få glæde af ugen efter, når nytåret står for døren.

Ubrugelig viden bøger

Det er også populært med vittigheds bøger eller bøger med ubrugelig viden.

Sjove briller

Eller hvad med et par sjove briller, eventuelt med et sjovt overskæg eller en anden gimmick sat på, som får vedkommende til at se sjov ud.

Spøg og skæmt

Du kan også vælge et par generelle spøg og skæmt artikler. Det kan være pruttepuder, stinkbomber eller en kunstig hundelort.

Hvad er gode pakkelegsgaver?

Gode pakkelegsgaver er noget, du rent faktisk kan bruge til noget. Det er sjovt med spøg og skæmt artikler, men du kan jo ikke som sådan bruge dem til noget, når de første par grin rundt omkring bordet er hørt op.

Så hvis du vil give gode pakkelegsgaver, skal du finde på noget, folk rent faktisk har nytte af, eller som man i det mindste kan spise. Herunder får du vores fire hurtige idéer til, hvad gode pakkelegsgaver kan være. Så kan du jo selv finde på nogle andre, hvis det ikke er nok.

4 idéer til gode pakkelegsgaver

Slik eller chokolade

Du kan jo vælge at gå med en sikker vinder, som alle vil blive glade for. En slikpose eller en æske chokolade er altid et hit til pakkeleg.

Spil

Du kan også købe et spil af en eller anden art. Det kan være en lille quiz, et kortspil, et lille brætspil eller lignende, som ikke koster alverden, men som du rent faktisk stadig kan bruge, hvis du er så heldig at vinde pakken.

Køkkenredskaber

Der er også tit folk, der vælger at købe ting som køkkenredskaber i form af opvaskebørster, karklude eller andet, der kan være til nytte i et køkken. Måske ikke den mest spændende pakkelegsgave, men trods alt noget, du stadig kan bruge.

Film

Eller hvad med at pakke en film eller to ind og tage det med som pakkelegsgaver? De behøver ikke at være dyre. Mange supermarkeder har tit restsalg af dvd’er til 20-30 kroner pr. stk, så det kan jo også være en mulighed.

Sådan finder du pakkelegsgaver i sidste øjeblik

Står du og har brug for en pakkelegsgave i sidste øjeblik, og har du ikke mulighed for at nå at bestille noget over nettet, kan det være en god idé at besøge en af de butikker, der har mange forskellige artikler i denne prisklasse.

Det kan være en butik som Flying Tiger of Copenhagen eller Søstrene Grene. Det kan også være en butik som Normal, der også har mange forskellige sager at vælge imellem.

Flying Tiger of Copenhagen er nok det bedste valg, hvis du vil finde en række sjove pakkelegsgaver, mens Søstrene Grene og Normal er gode bud, hvis du vil finder mere praktiske eller gode gaver til pakkelegen.

Så har du en eller flere af disse butikker i nærheden, vil det være et godt bud på steder, hvor du har mulighed for at finde pakkelegsgaver i sidste øjeblik.