24/05-2024

Julegave til ham

Julegave til ham
Julegave til ham

Er du på bar bund, når det kommer til at finde på julegaven til ham, behøver du ikke at lede længere. For her har vi nemlig samlet en række gode idéer til, hvad du kan vælge at give ham i julegave. Alle idéerne er delt op efter priser, så du nemt kan køre ned til det prisniveau, der passer til dit budget.

Det er ikke unormalt at have svært ved at finde på gaveidéer. Med mindre du får en decideret ønskeliste fra personen, kan det for mange være svært at komme på en lang række idéer til gaver selv.

En julegave behøver ikke at være dyr for at være god

Selvom det lyder som en kliche, er det utroligt vigtigt at understrege, at en julegave bestemt ikke behøve at være dyr for at være god. Prisen hænger ikke altid sammen med kvaliteten af selve gaven, som du giver.

Så selvom du måske ikke har mange penge at give julegaver for i år, betyder det bestemt ikke, at du ikke kan give gode julegaver. For det er stadig muligt. Så lad være med at bekymre dig så meget over, hvor mange penge du har at give for.

5 gaver til 50 kr

Gadgets til mobilen

Når du skal finde en julegave til ham, er der gode chancer for, at han elsker gadgets. Derfor kan det da være en idé at overveje at købe en eller anden form for gadget til hans mobil.

Der er mange forskellige at vælge imellem. Det kan eksempelvis være linse til hans mobilkamera, elller et stativ som mobilen kan stå på, hvis han vil se film eller streame serier.

Strømper

Du kan også vælge at gå med den gode gamle klassiker – strømper. Mon ikke alle mænd har prøvet at få strømper på et eller andet tidspunkt? Det er altid en sikker vinder, og du kan ikke gå galt i byen, hvis du vælger at købe strømper til ham i årets julegave.

Solbriller

Selvom julen ikke ligefrem er solens tid, betyder det jo ikke, at du ikke kan købe solbriller til ham alligevel. Har han gået og manglet et par gode solbriller i løbet af årets sommer, kan du jo klæde ham på med et par solbriller, så han er klar til næste års sommerferie.

Deodorant

For 50 kroner er det også en mulighed at købe en ny deodorant til ham. Der er mange deodoranter, der koster under 50 kroner, og du kan endda også finde mange populære mærker, der har deodoranter helt ned til den pris. Det er også en gave, der har været populær til ham i mange år.

Køkkenudstyr

Er han glad for at lave mad, og bruger han generelt bare meget tid i køkkenet, kan det også være, du har mulighed for at finde en eller anden form for køkkenudstyr for under 50 kroner, som han kan bruge til sin madlavning fremover.

5 gaver til 100 kr

Underbukser

Den går nok lidt hånd-i-hånd med sokkerne. For lige efter et par gode strømper, plejer mænd også at blive bugnet med nye boxershorts i både julegave og fødselsdagsgave. Men det er heller aldrig en dårlig ting at få, da der altid er plads til et nyt par i skuffen.

Hårvoks

Bruger han tit voks i sit hår, kan du jo også vælge at give ham sådan en ny en, så han slipper for selv at skulle købe den næste bøtte. Hårvoks kan han altid bruge, især hvis han er så heldig ikke helt at have mistet håret endnu.

Barbergrej

Har han skæg, og er han glad for at passe og pleje det, kan du også vælge at købe ham noget barbergrej eller nogle skægpleje produkter. Der et muligt at finde det i alle prislejer, så hvis du har 100 kroner at købe ind for, burde det også kunne lade sig gøre.

Vinglas

Er han glad for vin, eller er han eksempelvis på vej til at flytte hjemmefra, og har han endnu ikke fået anskaffet sig vinglas, kan det jo også være en god mulighed. Vinglas behøver ikke at være dyre, og du kan sagtens få et par fine glas til en samlet pris af 100 kroner.

Grilludstyr

Hvis han er glad for at stå i køkkenet og lave mad, er der også gode chancer for, at han er glad for at bruge grillen, når sommeren står for døren. Derfor kan du også overveje at købe ham grilludstyr i stedet for køkkenudstyr, hvis det primært er her, han har brug for nyt grej.

5 gaver til 200 kr

Parfume

Parfume af den gode slags er ikke altid lige billig. Men har du 200 kroner at gøre godt med, kan du vælge at købe ham en ny parfume, der rent faktisk også dufter godt, og som er værd at gå med.

Biografbilletter

Du kan også vælge at købe ham et par biografbilletter. For 200 kroner er det dog ikke sikkert, at der er råd til at give ham popcorn og sodavand også, men det er jo også muligt at tage en tur i biografen uden. Du kan nemt finde to biografbilletter for samlet 200 kroner.

Ølsmagning

Er han glad for øl, kan du også vælge at invitere ham på ølsmagning. Det kan du sagtens købe et gavekort til for under 200 kroner, og det er altid en sjov oplevelse at få lov til at smage på ny øl, du aldrig har smagt før.

Whiskysmagning

Er han mere en whisky fyr, er det også en mulighed at købe et gavekort til whiskysmagning for under 200 kroner. Her får han lov til at smage på flere forskellige gode årgange, og han kommer samtidig til at lære en masse om whisky, dens oprindelse, og hvordan man smager ordentligt på whiskyen.

Barbermaskine

Til slut kan du også vælge at købe ham en ny trimmer eller barbermaskine. De billige modeller kan sagtens købes for under 200 kroner, og har han brug for en ny en, er det jo oplagt at give ham sådan en i årets julegave.