24/05-2024

Biblioteket Nordvest

Biblioteket Nordvest
Biblioteket Nordvest

Har du brug for et bibliotek i København NV, skal du besøge biblioteket på Rentemestervej i Nordvest. Her har du adgang til tusindvis af bøger, spil og film, og der er altid nye titler på hylderne, du kan kigge nærmere på.

Er der titler, du ikke kan finde, men som du gerne vil låne, kan du med fordel vælge at bestille materialet hjem via bibliotek.dk. Derinde finder du en database over alle de materialer, der er på de danske biblioteker, og det er gratis at bestille materiale hjem fra andre biblioteker, som du ellers ikke kan finde på dit eget lokale bibliotek.

Rolige og afslappende omgivelser

Biblioteket giver dig nogle rolige og afslappende omgivelser, hvor der er plads til at studere, arbejde, læse dagens avis, læse i en af de mange bøger eller bare slappe af og nyde roen omkring dig.

Det er blandt andet perfekt for studerende, der har brug for et sted til at gå i dybden med en større opgave. Du har altid mulighed for at få hjælp af en af de mange bibliotekarer på biblioteket, der står klar til at hjælpe dig, hvis de kan.

Alt samlet under et tag

På biblioteket her er alt samlet under et og samme tag. Foruden selve biblioteket, er der også et kulturhus, borgerservice, en café og en koncert- samt teatersal. Så hvad enten du bare har brug for at låne et par bøger, eller du har lyst til en kop kaffe eller at opleve en koncert, er det her, det sker.

Det er dejligt nemt for borgerne i nærheden, at det hele er samlet under et og samme tag. Det er brugervenlighed på et højt niveau, og du har altid mulighed for at tage en tur på biblioteket og gøre brug af en af deres mange tilbud.

Besøg Biblioteket NV i dag

Så har du brug for et sted at koble af, eller savner du bare nogle nye bøger at kaste dig over i din ferie, kan det være en god idé at lægge vejen forbi Biblioteket i Nordvest i dag.

Her finder du alt den litteratur, du har brug for, samt en masse andet spændende materiale.

Du finder biblioteket på adressen: Rentemestervej 76, 2400 København NV.