15/04-2024

Nørregaards Teater

Nørregaards Teater
Nørregaards Teater

Et af Danmarks mest driftige teatre er uden tvivl Nørregaards Teater. I mange år har teatret turneret rundt i landet og optrådt for børn og unge i alle aldre, der har haft lyst til at se unikt og nyskabende børneteater.

Nørregaards Teater er klar til at byde dig og dine børn velkommen til en fantastisk oplevelse ud over det sædvanlige. Hvis dine børn aldrig har prøvet at være i et rigtigt børneteater før, bør du uden tvivl give dem den gode oplevelse det er at komme i Nørregaards Teater.

Børne- og ungdomsteater

Selvom du finder en lang række teaterstykker i Nørregaards Teater, er det fælles for dem alle, at de er målrettet til børn og unge. Du finder både stykker, der er målrettet til de mindste fra 1-2 år og opefter, samt opsætninger der er målrettet unge fra 12 år og opefter.

Så uanset hvor gamle dine børn er, er der gode chancer for at finde et stykke hos Nørregaards Teater, der er målrettet lige akkurat til dem, og som dine børn vil finde interessante. Du kan allerede nu tjekke kalenderen ud for at se, om der skulle være nogle interessante opsætninger i den nærmeste fremtid.

Både turne- og fastliggende teater

Foruden at være et børne- og ungdomsteater, har Nørregaard Teater også været landets mest travle turneteater. Da teatret kun fungerede som turneteater, var det ikke unormalt i snit at have over en forestilling pr. dag, hele året rundt. Det vil altså sige over 365 forestillinger om året.

Siden 2011 har teatret dog udvidet med en fastliggende scene, så teatret ikke længere kun er turnerende, som det ellers har været før i tiden. Det er fastliggende på Filosofgangen 19 i Odense, men det betyder ikke, at teatret ikke længere også kommer rundt omkring i hele landet.