17/07-2024

Aalborg Bibliotekerne

Aalborg Bibliotekerne
Aalborg Bibliotekerne

Bor du i eller omkring Aalborg, bør du gøre brug af Aalborg Bibliotekerne, hvis du ikke allerede er fast bruger. Aalborg Bibliotekerne har en lang række tilbud, som du kan få glæde af, og så finder du et kæmpe udvalg af litteratur, som du kvit og frit kan læse.

Aalborg Bibliotekerne har i mange år været hjemsted for viden, underholdning, information og inspiration for Aalborgs borgere, og det vil det blive ved med at være i mange år fremover.

Alt i bøger, film, spil og musik til dig

På Aalborg Bibliotekerne finder du blandt andet et kæmpe udvalg af alt fra bøger og film til spil og musik. Her har du mulighed for at låne de nyeste titler på markedet, eller måske endda de helt gamle klassikere, som du bare ikke kan komme uden om, hvis du godt kan lide at læse.

Der er også mulighed for at låne konsol- eller brætspil, eller endda CD’er og plader, hvis du har lyst til at lytte til noget rigtigt musik på et tidspunkt frem for bare endnu et nummer på Spotify. Og deres filmudvalg er også rigtig godt, hvis du skal holde filmaften på et tidspunkt.

Masser af arrangementer

Derudover finder du hver måned en række arrangementer på Aalborg Bibliotekerne, som du frit kan deltage i. Der er en masse spændende begivenheder for både børn og voksne, og du kan altid se, hvad der er på plakaten i løbet af de næste par måneder ved at gå en tur ind på deres hjemmeside og kigge nærmere.

Du kan eksempelvis finde bogudsalg, hvor du har mulighed for at købe bøger helt ned til få kroner per titel. Der er også masser af børnearrangementer og konkurrencer, som selv de helt små kan være med til at deltage i.

Perfekte arbejdsrammer

Sidst, men ikke mindst, er Aalborg Bibliotekerne det perfekte sted at gå i dybden med dit arbejde, uanset om du skal studere, skrive eller lave freelancearbejde fra din computer.

Her er der plads til alle, og med fri adgang til kaffe samt WiFi, er der de perfekte arbejdsrammer tilgængelige på Aalborg Bibliotekerne.