24/05-2024

Teatret Møllen

Teatret Møllen
Teatret Møllen

Teatret Møllen er et teater beliggende i Haderslev. Her er der hvert år et hav af forestillinger, som du har mulighed for at tage ind at se på teatret, eller du kan opleve teatret rundt omkring i resten af landet, da det også turnerer rundt i Danmark.

Teatret gør en stor indsats for at udbrede kendskabet og adgangen til teaterverdenen for både skuespillere og publikummer i og omkring Haderslev. Så uanset om du har lyst til at prøve kræfter med teaterverden selv, eller du bare gerne vil se en masse fantastiske forestillinger, er det værd at besøge Teatret Møllen.

Om teatret

Teatret blev stiftet for 45 år siden, tilbage i 1974. Årsagen til navnet på teatret skal findes i, at det er beliggende i byens gamle vandmølle.

Selve teatret er udstyret med 93 sæder, hvilket gør det til af de mindre teatre i Danmark. Samtidig er det med til at gøre forestillingerne meget mere intime og særlige at opleve.

Der er både teatrets egne forestillinger samt gæstespil i den gamle vandmølle, som foruden salen også består af en foyer og café. Har du lyst til at støtte op om teatret, kan du melde dig ind i teatrets støtteforening Møllens Venner.

Både turné og fastliggende teater

Teatret Møllen har hvert år mange forestillinger både på og uden for teatret. Egnsteatret optræder både på egen scene, men turnerer også rundt omkring i landet og optræder på scener rundt omkring i resten af Danmark.

På eget teater er der omkring 120 forestillinger hvert eneste år, som både dækker over teaterforestillinger til børn og voksne. Derudover kommer så alle de turnerende forestillinger. Dermed kan du roligt sige, at Teatret Møllen er et yderst aktivt egnsteater, der om nogen sørger for at holde liv i den gode gamle teatergenre.

Forestillinger året rundt

Uanset hvornår på året du kommer forbi Teatret Møllen, er der gode chancer for at fange en forestilling.

Teatret sætter nemlig forestillinger op året rundt, og når det ikke er teatret selv, der står for en forestilling, er der gode chancer for at finde en gæsteopsætning på teatrets hyggelige lille scene.