18/06-2024

Helikoptertur

Helikoptertur
Helikoptertur

Har du lyst til at prøve noget helt unikt, skal du gøre dig selv den tjeneste at prøve en helikoptertur. Du kan også vælge at give oplevelsen til en særlig person, da det er muligt at købet gavekort til en helikoptertur.

At prøve at stryge hen over landskabet i en helikopter er en oplevelse, kun få mennesker er så heldige at prøve i deres liv. Skal du være en af de heldige, der når at få denne helt unikke tur op i en helikopter?

Hvad koster en helikoptertur?

Der er flere forskellige firmaer, der tilbyder helikopterture i Danmark. Så prisen på en tur afhænger naturligvis af, hvor du vælger at booke den. Det afhænger også af, om du vælger at bestille en privat tur, eller om du bare booker en plads på en tilfældig tur sammen med andre passagerer.

Du kan købe en helikoptertur for helt ned fra 600-700 kroner og opefter. Skal det være en privat tur, kan det også sagtens stå dig i 4-5.000 kroner. Og jo længere helikopterturen varer, desto dyrere bliver det naturligvis også. De korteste ture plejer at vare små 10 minutter.

Hvor mange kan være med på en helikoptertur?

Der er selvfølgelig begrænset plads i en helikopter. Det fungerer ikke ligesom et charterfly, hvor der kan fylds et par hundrede passagerer om bord. Du kan som standard nemt og enkelt booke en tur for 1-3 personer. Det er som udgangspunkt det antal, der er plads til på en helikoptertur.

Men det kan også godt lade sig gøre at købe ture til mere end tre personer, hvis du har behov for det. Dog kræver det som regel et skræddersyet tilbud, så det er ikke altid, du bare lige kan svinge kortet igennem maskinen og bestille sådan en tur. Så skal du tage kontakt til forhandleren for at høre nærmere.

Hvorfra afgår helikopterture i Danmark?

Helikopterturene i Danmark afgår fra flere forskellige steder i landet. De fleste ture går ind over København, men du kan sagtens få en helikoptertur op over din egen hjemstavn, hvis du mere har lyst til det.

Du kan ofte vælge helt ned fra 10 minutter flyvetur og så helt op til en hel time. Og på en hel time er det jo muligt at se en rigtig stor del af landet, så hvor meget du kan se, afhænger også af hvor lang tid du har i luften. Men helikopterturene afgår både fra Sjælland, Fyn og Jylland.

Køb en helikoptertur som gave

Hvis du har lyst til at give noget ekstraordinært i gave til en person, du holder særligt meget af, kan du vælge at overraske dem med et gavekort til en helikoptertur over Danmark.

Det er en helt unik og særlig oplevelse, og hvis du har råd til det, kan du jo vælge at købe en plads til jer begge, så I kan nyde den sammen. Det koster naturligvis mere, men det er også sådan en oplevelse, du har lyst til at dele med nogen, du holder af.