18/06-2024

Mors dags gave

Mors dags gave
Mors dags gave

Mor er den bedste i verden. Derfor har hun også fortjent en særlig gave, når det snart er mors dag.

Har du brug for lidt hjælp til at finde på den perfekte gave til hende, har vi her samlet et par gode forslag til dig. Her er alt fra 50-200 kroners gaveidéer, så du kan finde en gave, der passer ind i dit budget.

Gaver til 50 kr

Neglelak

Vil du gerne give din mor noget godt for de 50 kroner, du har til rådighed, kan du jo vælge at give hende neglelak. Det er mange steder muligt at få en eller flere neglelakker for 50 kroner, og går din mor med neglelak, kan du være sikker på, hun vil blive glad for at få endnu flere.

Hårspænde

Du kan også vælge at købe accessories til hende. Det kan eksempelvis være et eller flere hårspænder, hvis hun er glad for at gå med dem. Der er mange butikker, der har hårspænder for ganske få kroner pr. spænde.

Hårpynt

Er hun generelt bare glad for pynt til håret, er der også masser af forskellige accessories og hårpynt til håret, som du kan købe. Du kan endda købe flere forskellige ting til håret, og stadig have en chance for at holde dig inden for de 50 kroner, du har til rådighed.

Ankelkæde

Hvis du vil give hende et smykke, men ikke har mere end 50 kroner at gøre godt med, kan du jo eventuelt vælge at give hende en lille ankelkæde. Den behøver ikke at være lavet af guld for at være særlig for hende. Du kan endda vælge at lave den selv, hvis du har mod på det.

Strømper

Selvom den er lidt kedelig, er det stadig et fint bud på en lille mors dags gave, som du hen med garanti kan bruge til noget. Det kan være et par tykke hyggesokker, eller det kan være et løbestrømper, hvis hun er glad for at løbe.

Kaffekrus

Elsker din mor kaffe, kan du også vælge at give hende et eller to ny kaffekrus. Der er mange butikker, der sælger kaffekrus i det prisleje, og du kan jo eventuelt vælge at købe et med teksten “verdens bedste mor” eller lignende, hvis du vil købe noget særligt.

Billede i ramme

Det er også muligt at få printet et billede ud i god kvalitet for under 50 kroner. Og finder du en brugt ramme i en genbrugsbutik, kan du lige pludselig give hende et nyt billede til stuen. Det kan eventuelt være et billede af jer to sammen.

Gaver til 100 kr

Blomster

Blomster er nok den mest klassiske gave at give til sin mor på mors dag. Men det betyder ikke, at det ikke stadig er en god gave at give hende. Du kan i hvert fald være sikker på, at hun bliver glad, hvis du giver hende en flot buket blomster.

Tørklæde

Har du 100 kroner at gøre godt for, kan du også vælge at give hende et dejligt tørklæde. Et tørklæde behøver ikke at koste særlig meget, men hun vil med garanti stadig blive rigtig glad for at få et fint tørklæde i mors dags gave. Alle gaver på mors dag bliver en mor per definition glad for.

Halstørklæde

Du kan også vælge at gå skridtet op og vælge at give hende et halstørklæde i stedet for et tørklæde. Har hun brug for et nyt halstørklæde, er det jo oplagt at give hende et nyt et på denne mors dag.

Specialkaffe

Er hun en hund efter god kaffe, er det også en mulighed at give hende en pose specialkaffe. Hun køber sikkert sjældent andet end bare den almindelige filterkaffe, og så er det jo oplagt at give hende noget ekstra god kaffe, hvis hun sætter pris på en god kop kaffe. Det vil være en god måde at forkæle hende på.

Toilettaske

Måske har hun brug for en ny toilettaske? I så fald kan du også sagtens finde sådan en ny en for mindre end 100 kroner. Så er hun klar til sommerferien i år, hvis du får sig sådan en til alle hendes toiletsager.

Clutch

Eller du kan vælge at give en ny clutch. Hvis hendes nuværende clutch er ved at være gammel eller slidt, er det da en oplagt idé at give hende en ny. Du kan sikkert med garanti finde en clutch, der er lige i hendes stil for under 100 kroner.

Chokolade

Hvis hun har en sød tand, kan du jo også gå med en æske dejlig chokolade. For 100 kroner burde det være muligt at finde en fin æske chokolade, måske endda fyldte chokolader, som hun vil sætte stor pris at få. Har du penge tilovers, kan du jo kombinere det med blomster.

Vin

Hvis din mor sætter pris på et godt glas rødvin, kan du jo også vælge at give hende en flaske eller to i mors dags gave. Det er ikke kun noget, der er forbeholdt farmand. Du kan sagtens vælge at give din mor rødvin i mors dags gave.

Gaver til 200 kr

Parfume

Har du 200 kroner at købe en gave til din mor for, kan du vælge at gøre hende glad med en ny parfume. Du har sikkert også styr på, hvilke parfumer hun bryder sig godt om, og hvis du er heldig, kan du finde en af dem inden for dit budget.

Sandaler

Du kan også vælge at give hende et par nye lækre sandaler. Når det er mors dag, er sommeren jo lige om hjørnet, og derfor vil det jo være et perfekt tidspunkt at give hende et par nye sandaler, så hun er helt klar til at sommeren kommer.

Ring

Hvis hun er glad for smykker, kan du jo give hende en eller to nye ringe. Du kan eventuelt give hende en tåring, hvis hun er glad for at gå med dem. Ellers kan du også sagtens finde eksempelvis spinning ringe for under 200 kroner per styk. Det vil være en rigtig god mors dags gave.

Halskæde

Eller du kan købe hende en ny halskæde. Eventuelt en mor-datter halskæde, som sagtens kan købes for under 200 kroner. En halskæde er den perfekte gave som en mors dags gave, og der er rigtig mange forskellige modeller og designs, du kan vælge imellem.

Armbånd

Den sidste form for smykke, vi kommer til at foreslå her, er et armbånd. Hvis hun allerede har et par armbånd, kan du jo også overveje at købe et par vedhæng til hendes nuværende armbånd. Uanset om du giver hende vedhæng eller et helt nyt armbånd, kan du være sikker på, det bliver et hit.

Sko

Enhver kvinde kan altid bruge et nyt par sko. Så det er jo også en god og oplagt mulighed, hvis du har 200 kroner at gøre godt med. Der er mange skobutikker, der har udsalg på sko året rundt, og her kan du tit godt finde sko til 200 kroner eller derunder.

Vase

Sidst, men ikke mindst, kan du også give hende en vase til hendes blomster. Der er mange fine vaser at vælge imellem inden for dit budget på 200, så det er bare med at finde en, du tror vil falde i hendes smag.