17/07-2024

Julegave til hende

Julegave til hende
Julegave til hende

Skal du finde på en julegave til hende, og har du endnu ikke bare en eneste idé til, hvad du kan give hende, er det måske på tide at gå i gang med at finde på idéer, så du har et par forskellige gaver, du kan vælge imellem.

Jo før du kommer i gang med at finde på idéer til den perfekte gave til hende, desto hurtigere kan du også få den bestilt hjem, pakket ind og gjort klar til juleaften.

Her kommer vi med et par gaveidéer til, hvad du kan give hende i julegave. Vi har i alt 15 gaveidéer, som er delt ind efter prisniveau, så du nemt kan finde frem til en julegave, der passer inden for dit budget.

5 gaver til 50 kr

Cover

Du kan eksempelvis vælge at købe et cover til hendes mobiltelefon. Du skal bare sørge for at kende hendes mobil model.

Det kan være, hendes nuværende cover er i stykker, eller at hun bare har snakket om, at hun gerne vil have et nyt. Så er det jo en oplagt idé.

Billede

Du kan også få printet et godt billede ud af jer to sammen, sætte det i en ramme og give det til hende i julegave. Rammen kan du eventuelt finde i en genbrugsforretning, hvis det skal være så billigt som muligt.

Spil

Det er også muligt at finde spil til under 50 kroner. Det kan eksempelvis være kortspil eller quiz-spil. Er hun glad for at konkurrere, vil det jo være oplagt som gave til hende. Du kan også bare købe et puslespil, hvis hun mere er til den slags.

Høretelefoner

Har hun brug for et par nye høretelefoner, er det jo også en oplagt mulighed. Du kan i flere butikker, både fysiske og på nettet, finde høretelefoner til under 50 kroner. Det er ikke sikkert, at det er den bedste kvalitet, men det kan være, de er fine nok til hendes behov.

Glas

Er hun flyttet hjemmefra, kan du også vælge at give hende glas. Det kan være vinglas, drinksglas eller lignende. De behøver ikke at være dyre, hvis du bare sørger for at købe dem i supermarkeder eller i en butik som Søstrene Grene. Her er der tit pæne glas til ganske få kroner stykket.

5 gaver til 100 kr

Træningstøj

I mange sportsbutikker er der tit tilbud på træningstøj, og det sker tit, at du kan finde tøj til helt ned fra 50-100 kroner. Det kan eksempelvis være, at du kan finde en sports bh, løbestrømper eller bare en ny træningstrøje.

Gavekort

Et gavekort kan hun også altid bruge. Og især et gavekort på 100 kroner. Derfor kan du jo vælge at gå ind i en af hendes yndlingsbutikker og få lavet et gavekort på 100 kroner, så hun selv har mulighed for at købe lige netop det, hun gerne vil have.

Biografbillet

I mange af landets biografer er det også muligt at købe billetter for under 100 kroner pr. stk. Så du kan jo overraske hende med en biografbillet. Vil du selv gerne være med til at dele oplevelsen, skal du naturligvis lægge ud for to billetter, men har du råd til det, er det en rigtig god gave.

Stand-up billet

Du kan også invitere hende ind og se stand-up. Det er der mange gode muligheder for at gøre, hvis du bor i eksempelvis København eller Aarhus. Her er der tit testshows af større komikere eller shows af mindre komikere, hvor billetterne koster under 100 kroner.

Brunch

Eller hvorfor ikke vælge at invitere hende ud på en god og lækker brunch? Der er mange caféer, der tilbyder brunch for eksempelvis 99 kroner, så det er muligt at købe det og stadig holde dig inden for budgettet på de 100 kroner, du har til rådighed.

5 gaver til 200 kr

Plejeprodukter

Hvorfor ikke lave en kurv til hende med en masse forskellige plejeprodukter? Der er mange plejeprodukter, der ikke koster særlig meget, men som stadig vil være utroligt lækkert at have i sin samling af skønhedsprodukter. Du kan sagtens lave sådan en lækker kurv med en masse blandet godt for 200 kroner.

Nips til boligen

Eller hvad med at gå på rov i en af de mange brugskunstbutikker og købe noget lækkert nips til hendes bolig. Hvis det er en af dine gode veninder, du skal købe en gave til, er der gode chancer for, at du kender hendes stil og akkurat ved, hvad hun kan bruge i sin lejlighed.

Clutch

Det er måske også på tide med en ny clutch, hvor hun kan have alle sine vigtigste ejendele, når hun er på farten. Går hun med clutch, er det da den perfekte gave, og du kan ofte sagtens finde clutches for under 200 kroner.

Sko

Der er også flere skobutikker, der tit holder udsalg. Her er det ofte muligt at finde mange lækre sko til under 200 kroner. Så hvis du ved, at hun har brug for et par nye sko, kan du jo også vælge at købe sådan et par til hende i julegave i år.

Tur på café

Sidst, men ikke mindst, kan du jo vælge at invitere hende med på café. Om det er til en lækker brunch, en god frokost eller sågar en middag, bestemmer du selv. Uanset hvad du vælger, burde det kunne lade sig gøre for under 200 kroner med både mad og drikke.