17/07-2024

Kalendergave

I december måned er noget af det vigtigste for dit barn uden tvivl kalendergaven. Den skal være god, og det er op til dig at sørge for det.

Men hvad skal du give? Det kan være svært at komme på noget nyt til hver eneste dag, weekend eller hvor tit du nu engang har tænkt dig at give en kalendergave til dit barn. Herunder har vi et par gode forslag til dig.

Gaver til 50 kr

Chokolade

Hvis der er noget, der altid vil være et hit i kalendergave, så er det noget til den søde tand. Og det kan eksempelvis være noget chokolade, som er let at købe, og som ikke koster særligt meget, alt afhængig hvilken form for chokolade du naturligvis vælger at købe.

Slikposer

Er det ikke lige chokolade, der er sagen, kan du også vælge at købe et par slikposer og give dem i kalendergave i løbet af december måned. Slikposer er relativt billige, og du kan selv vælge, om du selv blander nogle poser, eller om du bare køber nogle færdige poser.

Lakridser

Der er også mange både børn og voksne, der er glade for lakridser. Er modtageren af dine kalendergave vild med lakrids, kan du jo vælge at købe nogle piratos, lakridspiber eller lakridser med chokoladefyld. Det vil uden tvivl blive taget godt imod, hvis vedkommende bare er helt pjattet med lakrids.

Legetøj

Skal du finde på en god og billig gave til dit barn, og er du ikke meget for bare at fylde ungen med sukker, kan du også vælge at købe lidt forskellige legetøj i stedet for. Der er flere butikker, hvor det er muligt at købe legetøj for under 50 kroner.

Skrabelod

En sjov og lidt anderledes kalendergave kan også være et eller flere skrabelodder. Hvis vedkommende ikke er meget for slik og søde sager, er skrabelodder en nem måde til at købe en lidt anderledes og sjov kalendergave. Det vil ikke være en så tosset jul, hvis der lige pludselig blev vundet et par tusinde kroner, vel?

Gadgets

Gadgets behøver heller ikke at være dyre. Det kommer helt an på, hvor du vælger at købe dem. Går du eksempelvis i en butik som Flying Tiger of Copenhagen, kan du finde mange forskellige og sjove gadgets, hvor mange af dem koster under 50 kroner.

Gaver til 100 kr

Skoleudstyr

Har du lidt flere penge at købe ind for, kan du også vælge at give dit barn noget nyt skoleudstyr, så han eller hun er helt klar til at vende tilbage i skole med nyt udstyr i skoletasken. Det kan være alt fra penalhuse til blyanter eller kuglepenne.

Actionfigurer

Eller hvad med at give en eller flere fede actionfigurer i kalendergave? Du bestemmer selv, hvor store de skal være, og så skal de være lidt anderledes, kan du eksempelvis vælge at købe nogle af de populære Bobble Heads eller Pop! Vinyl figurer, der uden tvivl hurtigt vil blive et hit.

Brætspil

Det kan også sagtens lade sig gøre at finde nye brætspil, der koster under 100 kroner. Det er ikke sikkert, du har mulighed for at finde de nyeste versioner af Trivial Pursuit eller Bezzerwizzer, men der er mange små og sjove brætspil, der sagtens kan fås for under 100 kroner.

Computerspil

Er dit barn helt vild med at spille computerspil, kan du også vælge at købe nogle nye spil. Du kan eksempelvis vælge at købe dem digitalt via Steam, hvis dit barn allerede er bruger på den spilplatform. Du kan også give dit barn de 100 kroner at købe spil for, hvis du ikke selv lige har styr på at købe dem.

Gamerudstyr

Er dit barn gamer, kan du også vælge at give noget nyt og fedt gamerudstyr i kalendergave. Hvis du bare sørger for at bevæge dig uden om de kendte mærker, som koster mange hundrede kroner, kan du sagtens finde både mus, keyboards og headsets for under 100 kroner stykket.

Træningstøj

Eller hvad med at give noget nyt og lækkert træningstøj i kalendergave? Det kan eventuelt være et par nye træningsshorts, en ny trænings t-shirt eller måske bare et par løbestrømper. Der er masser at vælge imellem inden for træningstøj som koster under 100 kroner, hvis du er heldig.

Gaver til 200 kr

Udklædning

Har du lidt flere penge at gøre godt med, kan du også vælge at købe noget udklædning til dit barn i stedet for. Det er muligt at finde mange forskellige børnekostumer for under 200 kroner, så det er bare med at vælge det, dit barn vil blive gladest for at få.

Tøj

Når vi kommer op i dette prisleje, er det også muligt at finde en masse forskelligt tøj. Du kan enten bestille det over nettet, eller du kan købe det i en af de lokale tøjbutikker i byen.

Accessories

Har vedkommende allerede nok tøj i sit skab, kan du vælge at købe nogle nye accessories i stedet for. Det kan være hårbånd, spænder, elastikker, hatte, tørklæder, luffer eller hvad der nu ellers lige er brug for. Her er der virkelig mange ting at vælge imellem, så det er bare med at gå i gang.

Taske

Er der brug for en ny taske, uanset om det er en skoletaske, skuldertaske eller bare en clutch, kan det da også være en mulighed. Der er gode chancer for at finde masser af disse for under 200 kroner. Det burde ikke være svært.

Gavekort

For 200 kroner har du også mulighed for at købe et gavekort til vedkommende. Du bestemmer helt selv, hvilke butikker du vil købe gavekort til. Er der nogle butikker, som vedkommende er særligt glad for at shoppe i, kan det jo være en god idé at starte ud der. Så kan du altid købe flere gavekort, hvis der er brug for det i løbet af måneden.

Oplevelser

Sidst, men ikke mindst, kan du for 200 kroner også købe en speciel oplevelse i kalendergave. Det kan være alt fra en tur i en forlystelsespark for de mindste til cafébesøg for teenageren eller ølsmagning for de voksne.

Kalendergaver til børn

Her på listen kan du finde en række forskellige kalendergaver til både børn og voksne. Der er også et par idéer til teenageren, hvis det endnu ikke er blevet for træls eller utjekket med kalendergaver.

Kalendergaver er for børn en rigtig stor del af juletraditionerne. Det kan du måske endda selv huske, fra dengang du var barn. Derfor er det også vigtigt, at det er noget, du gør dig umage med, så dit barn bliver rigtig glad for at vågne op til en ny lille gave hver eneste dag.

Kalendergaver til ham

Hvis du skal finde på en eller flere kalendergaver til ham, kan vi anbefale dig at kigge nærmere på de søde sager, gamerudstyr, computerspil, actionfigurer eller gavekort og oplevelser. Det er nok nogle af de gaver, der uden tvivl vil gå lige ind i hjertet på ham.

Bare det at finde på en julegave til ham kan være en udfordring, så at skulle finde på en række kalendergaver også, kan for nogle være næsten umulig. Men vi håber, at vores lille liste her har været med til at give dig lidt inspiration til, hvad du kan finde på.

Kalendergaver til hende

Hvis du sørger for at købe de rigtige kalendergaver til hende, er det en nem måde at score nogle point. Det er ikke svært at finde på gode kalendergaver, og bare det at du giver hende kalendergaver er langt bedre, end alle de mænd der bare nøjes med at finde på en middelmådig julegave og ikke andet.

Der er en række af idéerne på listen herover, der vil passe godt til hende. Du kan eventuelt vælge også at købe en række plejeprodukter eller make-up effekter, hvis du mangler endnu flere idéer til, hvad du kan give hende i dette års kalendergaver.