17/07-2024
5 ting I kan lave på første date

5 ting I kan lave på første date

Skal du snart på en første date, men er du i tvivl om, hvad I skal lave på denne date, har vi her et par gode tips til dig, som du kan vælge at bruge.

1 – Tag i biografen

Hvis du har lyst til det, kan evt. vælge at invitere vedkommende i biografen. Det kan være en sjov og hyggelig oplevelse, især hvis der bliver valgt en film, I begge er interesseret i at se.

Har du brug for at låne et par hundrede kroner til et par gode biografbilletter, kan du altid tage et kviklån på nettet. Letfinans er blandt andet et godt sted at låne penge, her får du en god oplevelse. Anmeldelsen er fundet hos Lånekassen.

2 – Gå til koncert

I kan også vælge at tage til koncert. Det kan være, der er en god koncert i byen den aften, som det er oplagt at tage til. Så kan I altid tage videre i byen og få en drink bagefter, eller I kan starte ud med at få jer en drink, så I kan blive klar til en omgang god musik.

Det er her en rigtig god idé at finde ud af, hvilken type musik vedkommende er til først, så du ikke får inviteret personen til en koncert med noget musik, vedkommende ikke kan fordrage. Så bliver det i hvert fald nogle lange timer.

3 – Café eller restaurantbesøg

Du kan helt klassisk også invitere din date ud at spise. Måske endda bare på en kop kaffe på en café, hvis det er en tand for meget at tage på restaurant allerede på første date. Mange vælger bare at få en kop kaffe for at se, om der er en eller anden form for kemi på første date.

Så kan du altid vælge at invitere på restaurant på anden date, hvis I har fundet ud af, at I har let ved at snakke sammen. Ved en kop kaffe kan du altid rejse dig og gå efter tyve minutter, når kaffen er drukket. På en restaurant er du der gerne en time eller to, hvilket kan være uheldigt på en første date, hvis der ingen kemi er.

4 – Byd på middag derhjemme

Har du ikke det store budget, eller syntes du bare, det er hyggeligere at være derhjemme, kan du jo byde på en middag derhjemme. Det kan igen også gemmes til anden eller tredje date, hvis du hellere vil det.

Køb en god flaske vin, gør dig umage i køkkenet og dan de perfekte rammer for en hyggelig aften. Så kan I altid sætte jer til at se en Netflix film bagefter, hvis middagen er gået godt.

5 – Gå en lang tur

Der er også mange, der finder det nemt at få snakken til at flyde, når de går. Derfor kan du også foreslå at gå en lang tur med vedkommende, hvis du ikke har noget imod det. Det er også et godt bud til dig, der ikke har så mange penge at gøre godt med.

På en gåtur kan du virkelig få snakket med personen, og der er ingen af jer, der er lukket inde, som du kan føle det på en restaurant, hvis det ikke fungerer. Så kan I altid bare gå hver til sit, og det har ikke kostet nogen af jer noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.