17/07-2024
5 fantastiske oplevelser du finder i Europa

5 fantastiske oplevelser du finder i Europa

Vil du gerne ud at opleve noget af alt det fantastiske, som Europa har at byde på, har vi herunder samlet en liste over de ting, du kan finde inden for en overskuelig flyvetur fra Danmark. Du finder oplevelser i både Italien, Frankrig, Tyskland, Spanien og England.

Lån penge til lav rente her, hvis du mangler penge til at købe din rejse for. Det er nemt, enkelt og effektivt, og du har pengene på din konto i løbet af ingen tid.

1 – Colosseum

Skal turen gå til Italien, og lægger du vejen forbi hovedstaden Rom, må du ikke snyde dig selv for at komme forbi en af historiens største seværdigheder – nemlig Colosseum i Rom.

Her er der blevet kæmpet til døden gennem mange år, og i dag besøger millioner af mennesker de historiske og velbevarede italienske ruiner.

2 – Eiffeltårnet

Har du sat dig i et fly mod Paris, giver det måske nok sig selv, at du bør kigge en tur forbi Eiffeltårnet. Du behøver ikke nødvendigvis at gå op i det, da det også er en storslået oplevelse bare at se det tæt på.

Men har du mulighed for at komme op i toppen, bør du i den grad benytte dig af den. Du finder nok ikke en smukkere udsigt over Paris.

3 – Oktoberfest

Er du glad for gang i gaden, og elsker du fest og farver, kan du også vælge at tage et smut til Oktoberfest i München.

Her er der fællessang, fællesskål, lederhosen, enorme fadøl og masser af godt humør. Her vil du virkelig få en oplevelse for livet, og det er det perfekte sted at tage hen med en håndfuld gode venner, hvis I skal have en på opleveren.

4 – Tyreløbet i Pamplona

Elsker du den spanske kultur, kan du også vælge at lægge vejen forbi Pamplona og overvære det dramatiske tyreløb, også kaldet San Fermin festivalen.

Du kender det nok fra tv, hvor der hvert år bliver sendt billeder fra det dramatiske og, engang imellem, livsfarlige løb – mand mod tyr. Hele festivalen strækker sig over en uges tid, så du kan jo overveje at være der under hele seancen.

5 – Warner Bros. Studio – The Making of Harry Potter

Er du til magi, magiske væsener og flyvende biler? Så bør du gøre dig selv den tjeneste at komme en tur ind at se The Making of Harry Potter i Warner Bros. Studio lige uden for London.

Her kan du komme helt ind bag facaden og opleve, hvordan en af verdens største film er kommet til live. Du kan nemt få flere timer til at gå derinde, og du kan komme helt tæt på de ægte kostumer, tryllestave og teknikker, der er blevet brugt til at skabe denne fortryllende verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.