Den enkleste vej til oplevelser for billetkøber og arrangør med danmarks venligste billetsystem

Kontakt Enkelbillet.dk

Enkelbillet.dk
CVR: 24994899
Prinsesse Maries Alle 1, 1. sal
1908 Frederiksberg C
Tlf.: 28446116
info(snabel-a)enkelbillet.dk
Vedr. betalinger: payment(snabel-a)enkelbillet.dk

Om Enkeltbillet.dk

Enkelbillet.dk fungerer som billetagent og sælger billetter for en række danske arrangører af teater, koncerter, sportsevents og andre arrangementer. Billetter købes fra www.enkelbillet.dk, printes og skal medbringes og fremvises på arrangørens forlangende. Læs venligst vilkår for køb af billetter fra Enkelbillet.dk.

Sælg billetter via Enkelbillet.dk

Hvis du ønsker at sælge billetter via Enkelbillet.dk: Bliv arrangør.

Registerpolitik

Vi prioterer beskyttelsen af dine private data højt. Al data som lagres af Enkelbillet.dk håndteres med den højeste grad af diskretion og videregives aldrig til 3.-part. Personlige oplysninger registreret af Enkelbillet.dk holdes strengt fortrolige og vil udelukkende blive stillet til rådighed for den ansvarlige arrangør. Enkelbillet.dk vil på ingen måde udnytte eller viderelevere personlige oplysninger.

Sikkerhed, kontrol og drift

Vi gør vores yderste for at levere en pålidelig og sikker no-nonsense-platform for billetsalg til en konkurrencedygtig pris.

Vi driver vores egne servere, da delte servere som f.eks. webhoteller langtfra yder tilstrækkelig sikkerhed for de pengebærende transaktioner. Vi sikrer dine data så godt vi kan og replikerer derfor alle transaktioner til en anden server på transaktionstidspunktet. Vi foretager endvidere natlig backup af alle data og sender dem krypteret til en anden fysisk lokation. Vi anvender vores eget sikkerhedscertifikat udstedt af GeoTrust Inc. Global eBusiness. For at opnå den højst mulige sikkerhed og for at hindre misbrug, afstemmer vi samtlige transaktioner manuelt.
Sælg billetter med Enkelbillet.dk
- til din koncert, teaterforestilling, fest, skolekomedie, show, sportsarrangement...
0 kr 0 kr 5 kr 30 kr
Oprettelse Abonnement Gebyr Bankoverførsel
Klik her for at komme igang!
Enkelbillet.dk er et professionelt billetsystem, udviklet til mindre teatre, spillesteder og arrangører af sportsbegivenheder, shows, fester, workshops, foredrag etc. Enkelbillet.dk (tidligere kaldet "Regnecentralens Billetsystem") har siden 2003 formidlet hundredetusindevis af billetter for en række danske arrangører, og er et fleksibelt, effektivt og brugervenligt værktøj, som gør det daglige arbejde med planlægning og salg af billetter til en let og behagelig oplevelse - både for arrangør og kunder.

Du kan være igang med at sælge billetter om et øjeblik. Læs mere her.