Billetsalg via InternettetBilletsalg fra fysiske salgssteder

Det bliver ikke enklere og billigere at sælge billetter til dit arrangement via Internettet. Opret en Enkelbillet-bruger og sæt dine arrangementer og billetter til salg - det er ganske gratis og tager kun et øjeblik.

Sælg herefter billetterne som "Print-selv billetter" via nettet med kreditkortbetaling. Du får dit eget salgsmodul, hvorfra dine kunder kan købe og printe billetterne - du skal blot oprette et link fra din egen hjemmeside til salgsmodulet. Ønsker du at integrere billetsalget med dit eget website, kan du gøre dette vha. Enkelbillet.dks API som du gratis får adgang til. Vi opkræver et billetgebyr på blot kr. 5,00 fra kunden, som endda også dækker dankortgebyret til PBS.

Overfør pengene fra billetsalget til din egen bankkonto når det passer dig. Det koster kr. 30,- pr. overførsel - dette er din eneste udgift som arrangør.

Opret bruger og start billetsalget
Sælger du billetter fra et eller flere fysiske salgssteder, skal du bruge Enkelbillet.dk's "store" billetsystem, som udover salg via Internettet også håndterer salg fra dine fysiske salgssteder.

Billetsystemet indeholder alle de features, en mindre arrangør har brug for. Reservationer, forestillinger, kunder og billetter administreres på en elegant måde. Det indbyggede kassesystem holder styr på alle betalinger, og gør det let at afstemme kassen efter dagens salg. Rapporteringsmodulet giver totalt overblik over alle salg og reservationer. Kundelister kan udtrækkes til brevfletning, og salgs- og reservationsoplysninger kan udtrækkes til brug i regnskaberne.

Billetsystemet giver de "små" arrangører en prisbillig mulighed for at administrere billetsalget enkelt og professionelt.

Læs mere og se priser
Sælg billetter med Enkelbillet.dk
- til din koncert, teaterforestilling, fest, skolekomedie, show, sportsarrangement...
0 kr 0 kr 5 kr 30 kr
Oprettelse Abonnement Gebyr Bankoverførsel
Klik her for at komme igang!
Enkelbillet.dk er et professionelt billetsystem, udviklet til mindre teatre, spillesteder og arrangører af sportsbegivenheder, shows, fester, workshops, foredrag etc. Enkelbillet.dk (tidligere kaldet "Regnecentralens Billetsystem") har siden 2003 formidlet hundredetusindevis af billetter for en række danske arrangører, og er et fleksibelt, effektivt og brugervenligt værktøj, som gør det daglige arbejde med planlægning og salg af billetter til en let og behagelig oplevelse - både for arrangør og kunder.

Du kan være igang med at sælge billetter om et øjeblik. Læs mere her.