Billetsalg fra fysiske salgssteder med Enkelbillet.dk's billetsystem

Enkelbillet.dk's billetsystem (tidligere "Regnecentralens Billetsystem") er det nye, professionelle system for billetbooking og -salg, udviklet specielt til mindre arrangører af teater, musik, sport, shows, fester og andre arrangementer/events. Billetsystemet er et fleksibelt, effektivt og brugervenligt værktøj, som gør de daglige opgaver med planlægning, reservation og salg af billetter til en let og sjov opgave.

Billetsystemet indeholder alle de features en mindre arrangør har brug for. Bookinger, salg, billetter, arrangementer og kunder administreres enkelt og elegant. Det indbyggede kassesystem holder styr på alle transaktioner, og minimerer derved risikoen for frustrerende fejl, når kassen gøres op efter dagens salg.

Internet-salgsmodulet gør det muligt for kunderne at booke, betale og udskrive billetterne hjemmefra, hvilket minimerer belastningen på de fysiske salgssteder. Alle billetter forsynes med unikke stregkoder, hvis gyldighed kan kontrolleres ved indgangen.

Rapporteringsmodulet giver hurtig og enkel adgang til al opsamlet booking- og salgsdata, som kan summeres på enhver tænkelig måde og udtrækkes til brug i årsberetninger eller til planlægning og budgettering af kommende sæsoner. Kundedata kan let udtrækkes fra kundedatabasen og bruges til brevfletning og reklamekampagner, som f.eks. kan være mulrettet kunder i en bestemt kundegruppe, som har løst billet til et specifikt arrangement.

Systemet er designet til Windows og bruger den samme brugergrænseflade som andre velkendte Microsoft-produkter. Dette gør Billetsystemet meget intuitivt let at bruge for de fleste. Billetsystemet fungerer med de fleste type billetprintere - også med den billetprinter du eventuelt allerede har.

Hent prisliste for anvendelse (PDF)

Udtalelse fra kunde

"Vi har på Jomfru Ane Teatret brugt Billetsystemet siden 2004. Vi skiftede fra vores daværende system, da det ikke svarede til vores behov og var for tidskrævende og dyrt at bruge. Vi installerede Billetsystemet og var "kørende" efter blot en time. Jeg bliver stadig overrasket over systemets brugervenlighed. Det er tilstrækkeligt at give nye billetsælgere fem minutters instruktion - så er de igang.

Jeg føler vi kan levere en langt mere effektiv og professionel service til vores kunder end vi kunne før, og jeg vil varmt anbefale Billetsystemet. Vil du høre mere om vores erfaringer med Billetsystemet, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 98111666."

Michael Mansdotter, Teaterleder
Jomfru Ane Teatret
Aalborg


For at fungere problemfrit, kræver Billetsystemet følgende hardware:
  • PC med Windows XP eller Windows 7
  • CPU: 1GHz (eller hurtigere)
  • Hukommelse: 512MB RAM (eller mere)
  • Plads på harddisk: 500MB (eller mere)
  • Monitor: Mindsteopløsning på 1024x768x24 (eller højere)
  • Internetforbindelse: 128Kbps (eller hurtigere)
  • Ledig USB-port eller parallelport (til billetprinter)
  • Billetprinter (bonprinter eller labelprinter)
Booking og udlevering
Hurtig og enkel reservation og udlevering (udskrift) af billetter via den intuitive brugergrænseflade, som giver brugeren fuldt overblik over arrangementer, billetter, ledige pladser, kunder osv.

Print-selv via Internettet
Kunder har via dit eget salgsmodul mulighed for at booke og købe billetter via Internettet. Billetter betales med danske eller internationale kreditkort og udskrives som "Print-selv"- billetter.

Integreret kassesystem
Det indbyggede kassesystem kontrollerer alle pengebærende transaktioner. Kasserapporter kan udskrives når salgsstedet gøres op, og hjælper med at minimere fejl og tab som følge heraf.

Administrationsmodul
Administrationsmodulet giver fuld kontrol over arrangementer, billetter, spillesteder, kunder, operatører, salgssteder, internet-salgsmodul mv.

Rapporteringsmodul
Opnå fuld indsigt i dine data med Billetsystemets rapporteringsmodul. Modulet viser statistik over billetsalg og -booking, segmenteret på arrangementer, arrangementstyper, billettyper, tid og dato, kunder, geografi, brugere, salgssteder og meget, meget mere. Træk rapporterne og vis dem på skærmen, eller eksporter dem til dit regneark for viderebehandling og yderligere formattering.

Kundedatabase
Den indbyggede kundedatabase giver mulighed for segmentering af kunder i grupper og "tags", giver mulighed for søgninger i historiske data, udtræk baseret på booking- og købsmønstre og meget andet.

Online/offline-support
Billetsystemet fungerer både med og uden internetforbindelse. Dermed er systemet robust overfor nedbrud på forbindelsen og du risikerer ikke en lang kø af vrede kunder, som ikke kan få deres billetter udleveret.

Adgangskontrol
Alle billetter påtrykkes en unik stregkode, som kan kontrolleres ved indgangen til arrangementet vha. stregkodescannere.

Krypteret kommunikation
Al kommunikation mellem Billetsystemet og serverne foregår via SSL-krypteret forbindelse - samme type kryptering som anvendes til sikring af f.eks. kreditkortoplysninger.

Automatisk backup
Der foretages automatisk og løbende backup af dine værdifulde data - du behøver ikke selv huske at tage backup til CD-ROM eller disk.