Teaterskolen Amager v. Teater PLAY præsenterer

Talentholdets Afgangsforestilling 2017
Talentholdets Afgangsforestilling 2017
Torsdag d. 10/08 2017 kl. 17:30 i København S
Talentholdet fra Teaterskolen Amager præsenterer deres afgangsforestilling “Insufficiens” - en forestilling hvor fire unge skuespillere italesætter en ellers tabubelagt følelse: utilstrækkelighed.
Som del af en generation, hvor konstant iscenesættelse af hverdagen er en norm, og en perfekt facade er forventet, minder vi evigt os selv om at vi ikke er gode nok.
Bedømmelse er overalt omkring os. Ikke blot i skuespilverden, hvor afslag er hverdagskost, men også i tilværelsen som ung, hvor vi nærmest selv opfordrer andre til at måle og veje vores værd.
I “Insufficiens” belyses nogle af de store spørgsmål, som vi gang på gang konfronteres med - både som unge mennesker og skuespillere: “Er jeg god nok?”, “hvad kan jeg gøre for at blive god nok?” og “bliver jeg nogensinde god nok?”
Settingen er en typisk castingprocess, men idét vi udforsker fire unge pigers indre monologer, sættes lighedstegn mellem vurderingen af dig selv som skuespiller og vurderingen af dig selv som person.

Talentholdet består af fire aspirerende skuespillere, der har gennemgået et 19-ugers intenst forløb med skuespil-, sang- og danseundervisning på Teaterskolen Amager. Teaterskolen Amager er en del af Teater Play og har eksisteret siden 2004. Afgangsholdet 2017 består af Keira Madsen, Cecilie Ankerdal, Sheree Sewastianow og Annika Tayor. De har i fællesskab med underviser og teaterleder Mille Berg udviklet og skrevet forestillingen “Insufficiens”, som henvender sig til unge og voksne, som er bekendte med følelsen af utilstrækkelighed.

“Insufficiens” spilles på Teater Play (Strandlodsvej 7, 2300 Kbh S)
Onsdag d. 8. august kl 17.30 (forpremiere) og
Torsdag d. 9. august kl 17.30 PREMIERE


Billet Pris DKK Antal
Voksenbillet 40,00  (gebyr 5,00)
Unge og stud./u. 26 år 20,00  (gebyr 5,00)
Gruppe (min 5 pers) 20,00  (gebyr 5,00)
Vis alle arrangementer / Andre tidspunkter Antal billetter valgt: 0


    Fortsæt
Teaterskolen v. Teater Play
Strandlodsvej 7
2300 København S
Vis på stort kort
Del
For yderligere information om arrangementer og billetter, kontakt:

Teaterskolen Amager v. Teater PLAY
Strandlodsvej 7
2300 København S
T: 21845773
E: kontakt@teaterplay.dk
Dankort, eDankort, VisaDankort, 
MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB og American Express