Copenhagen Guitar Festival præsenterer

Beijing Guitar Duo
Beijing Guitar Duo
Fredag d. 11/08 2017 kl. 20:00 i København K
Beijing Guitar Duo (Meng Su & Yameng Wang) mødtes på Konservatoriet i Peking hvor de begge studerede hos den berømte professor Chen Zhi. Beijing Guitar Duo blev formelt stiftet på opfordring af deres lærer og mentor Manuel Barrueco, mens de gik på overbygningsuddannelsen på Peabody Conservatory of Music in Baltimore, Maryland.

De har allerede turneret over hele verden, bl.a. har de givet koncert i Holland, Tyskland, Irland, Finland, Kroatien, Kina og USA, og har endvidere på det seneste optrådt i trio med selveste maestro Manuel Barrueco.

Deres første indspilning ”Maracaipe” blev nomineret til en ”Latin Grammy” for værket  Maracaipe, skrevet til dem af den verdensberømte brasilianske guitarist Sérgio Assad.
Deres anden CD ”Bach to Tan Dun” kom på markedet i oktober 2011 og indeholder Bachs Chaconne, sonater af Scarlatti , Sonatina Canónica af Mario Castelnuovo-Tedesco, Valses poéticos af Enrique Granados og endelig verdenspremiereindspilning af ”Eight memories in Watercolor” af  Tan Dun - en i New York bosiddende kinesisk komponist som bl.a. er inspireret af John Cage, Philip Glass og Steve Reich. CD'en fik følgende ord med på vejen af Baltimore Magazine:

"Interpretative skills and a cross-cultural flair that’s incredibly rare for twenty-something musicians."Billet Pris DKK Antal
Standard 299,00  (gebyr 5,00)
Stud. /Pens./uu18 199,00  (gebyr 5,00)
Vennebillet 149,00  (gebyr 5,00)
Medl. Danmark-Kina 199,00  (gebyr 5,00)
Vis alle arrangementer / Andre tidspunkter Antal billetter valgt: 0


    Fortsæt
Hofteatret
Christiansborg Ridebane 18
1218 København K
Vis på stort kort
Del
For yderligere information om arrangementer og billetter, kontakt:

Copenhagen Guitar Festival
Christiansborg Ridebane 18
1218 København K
T: 82131473
E: info@copenhagenguitarfestival.dk
Dankort, eDankort, VisaDankort, 
MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB og American Express